عشق بی نظیر من فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
عشق بی نظیر من
به وبلاگ 13731121 خوش اومدین
نوشته شده در تاريخ شنبه 8 بهمن 1390برچسب:, توسط مهدی کامیاب |

اگه میخواین تو یه هنرستان خوب و ماندگار که تو تهران قرار داره انتخاب رشته کنین و به تحصیل ادامه بدبن مطمئن باشین هنرستان فنی ماندگار شهید بهشتی بهترین انتخاب من خودمم الان تو این هنرستانم ....

قسمتی از تاریخچه این هنرستان

یکصد و پنجمین مهر در قدیمی ترین مدرسه فعال ایران

سال 1285،طهران ،میدان توپخانه ، پشت میدان مشق ،مدرسه دولتی ایران و آلمان

سال 1390 ، تهران ، خیابان امام خمینی ، خیابان 30 تیر ،مقابل کتابخانه ملی ایران هنرستان صنعتی تهران (شهید بهشتی )

این هنرستان تنها مر کز آموزشی فعال باقدمت قریب به یکصد سال آموزش و پرورش در تمام ایران است که امسال نیز پذیرای هنر جویان جدید خواهد بود.

هنرستان صنعتی تهران که اکنون به نام دانشمند شهید آیت الله بهشتی مزین است در سال 1285 هجری شمسی تحت عنوان دبیرستان ایران و آلمان توسط مو سسه همکاریهای فرهنگی ایران و آلمان که امروزه آنرا به نام موسسه گوته می شناسیم تاًسیس گردید.

این مرکز فعال با قدمت یک قرن در کل کشور است که امروز است که به امر آموزش و پرورش جوانان به ویژه آموزشهای فنی و حرفهای می پردازیم و در امروز نیز با کوله باری از یک قرن تجربه و دانش از پیشگامان آموزش و پرورش هنرجویان فنی در رشته های گوناگون از قبیل الکترنیک ،الکتروتکنیک ،اتو مکانیک ،ساخت و تولید ، صنایع چوب و نقشه کشی عمومی است .

آمار موفقیت فارغ التحصیلان این هنرستان در مراکز آموزش عالی فنی و حرفه ای گواه این ادعا ست .

بخش الف :تاریخچه و سیر تحولات

سال (1285 ه. ش – 1907 م )اولین دبیرستان آلمانی در زمینی به مساحت 15500 متر مربع در شمال غربی میدان مشق ، حوالی میدان توپخانه با هدف راهیابی دانش آموزان با استعداد ایرانی به آموزشگاههای فنی و حرفه ای و عالی کشور آلمان و به منظور آماده سازی وجذب ایشان به بخش صنعت که سالیانه 250 نفر دانش آموز را می پذیرفت تا سیس وآغاز به کار نمود سال (1295 ه ش – 1917 م) شعله های جنگ جهانی مو جب تعطیلی دبیرستان شد . سال (1300 ه ش -1922 م) همکاری مقامات مسئول دولت های ایران و آلمان منجرب با ز گشایی مجدد دبیرستان و تدوین برنامه های جدید و نوین گردید .

سال (1303 ه ش – 1925 م) افتتاح مدرسه صنعتی دولتی در ساختمان قدیم مدرسه ایران و آلمان در اول بهمن 1303 ه ش به وسیله شادروان نظام الدین حکمت ، مشاورالدوله و کفیل وزارت معارف واوقاف در کابینه رضا خان سردار سپه با بر نامه ریزی نوین و منطبق بر نیازهای زمان بر پایه دو بخش شامل :

یک دوره شش ساله آموزش حرفه ای و بخش دوم در حدود برنامه یک دبیرستان آلمانی که منجر به اخذ مدرک دیپلم متوسطه می شد . که البته گروه دوم هفته ای 6 ساعت نیز تحت تعلیم آموزشهای حرفه ای قرار می گرفتند تا آماده تحصیلات تکمیلی در دانشکده های فنی کشور آلمان شوند سال ( 1305 ه ش – 1927 م)در اردیبهشت این سال وسایل فنی و آزمایشگاهی و ماشین آلات کار گاهی که لایحه قانونی ورود و معافیت آنها از تا دیه حقوق گمرکی در تاریخ 7/11/1303 از تصویب مجلسه شورای ملی گذشته بود از آلمان وارد و نصب شد .

برنامه دروس عمومی منطبق با برنامه های مصوب وزارت معارف برای دیگدبیرستانهای و برنامه دروس فنی و کارگاهی توسط دکتر اشتر  ونگ با همکاری آقا یان میر و هیس و با اقتباس از برنامه مدارس فنی آلمان تنظیم گردید.

ریاست مدرسه و تدریس درس  شیمی  و سرپرستی آزمایشگاه شیمی در تمام مقاطع تحصیلی با دکتر اشتر ونگ  بوده و معاونت مدرسه در سالهای اولیه با شادروان عبدالحسین میکده و نظامت و مترجمی کارشناسان آلمانی را نیز شادروان علی اصغر خان صبا عهد دار بوده اند.

بخشی از دروس فیزیک و مکانیک را دکتر تقی آرانی و بخش دیگری به اضافه ماشین سازی و اجزای ماشین را دکتر فرید ریششترن تدریس می کرد . آقایان(ژرژ اوهن)،

(تئودرو هنل )و (اولترمتیما )آموزش کارگاهی رشته های مکانیک ،ماشین سازی و آهنگری و تدریس دروس فنی ، حساب فنی ورسم فنی این رشته ها را به عهده داشته اند .

آقایان ( رابه ) و (ویلهم مایر ) نیز عهده دار همین مسئولیت ها در رشته نجاری و درودگری بوده اند . تدریس ریاضیات به عهد ه آقای (مایر ریشاد ) و سر پرستی امور ورزشی و تربیت بدنی را و رزشکار سرشناس و معروف میرزا مهدی خان ورزنده عهده دار بوده اند .

همچنین تدریس ادبیات فارسی را سه نفر از مشاهیر و مفاخر ادبی ایران شاد روان نظام وفا ، نیما یوشیج و بزرگ علوی بر عهده داشته اند .

درحال حاضر جناب مهندس مهدی اسماعیلی مدیریت لایق این هنرستان را بر عهده دارند .

 



سلام دوست عزیز خوش اومدی لطفاً ثبت نام کنید

نظرات شما عزیزان:

بیدارمنش
ساعت10:52---25 فروردين 1394
سلام آقای کامیاب من می خوام سال دیگه اسم پسرم رو توی اون هنرستان در رشته صنایع چوب بنویسم شما می تونی یه کم اطلاعات در باره این رشته و آینده و بازار کار اون بهم بدی ؟ ممنوم می شم .

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.